• +37060399149
  • info@erdvile.lt

Apie mus

Nuolat besikeičiančioje rinkoje sėkmingai veikiame jau ne vienerius metus ir labai didžiuojamės profesionalia mūsų komanda, atsakingu požiūriu į klientą ir modernių sprendimų paieška – ši trijulė mums padeda sėkmingai judėti į priekį, augti ir išlaikyti klientų lojalumą.

UAB „Erdvilė“ – tai apleistų teritorijų, vandens telkinių, pakrančių tvarkymo, priežiūros specialistų komanda. Darbe kliaujamės savo sukaupta patirtimi, specialistų žiniomis ir įgūdžiais, tačiau nestovime vietoje, o prioritetą teikiame tobulėjimui. Turime modernios technikos, padedančios siekti tikslų ir pasiūlyti klientams inovatyvius sprendimus, aukšto lygio paslaugas, konkurencingas kainas.

Mūsų paslaugų spektras platus: apleistų teritorijų tvarkymas, kraštovaizdžio priežiūra, krūmų kirtimas, medžių genėjimas, nendrių pjovimas, kitos vandens augmenijos šalinimas, iškėlimas iš vandens, vandens telkinių valymas, pakrančių priežiūra, vejos įrengimas ir priežiūra bei daug kitų.

Jei norite, kad jūsų vandens telkinys, sausumos teritorija, veja aplink namus ar kitos paskirties pastatą atrodytų nepriekaištingai, pasikliaukite mūsų komanda.

Profesionalumas
visi mūsų komandos nariai yra savo srities specialistai, kurie nuolat mokosi, auga ir gilina jau turimas žinias bei įgūdžius.
Mūsų paslaugos
Bendradarbiavimas
visada siekiame glaudžiai bendradarbiauti su klientu, išsiaiškinti jo poreikius, palaikyti ryšį viso paslaugų teikimo metu, siekiant maksimaliai patenkinti lūkesčius.
Mūsų paslaugos
Atsakingumas
itin skrupulingai žvelgiame į savo atsakomybę prieš kiekvieną klientą.
Mūsų paslaugos
Atvirumas naujovėms
aplinka yra dinamiška, naujausios technologijos nuolat pažeria naujovių, todėl esame atviri ir imlūs inovatyviems sprendimams, kad galėtume savo klientus nustebinti moderniomis idėjomis, profesionalumu.
Mūsų paslaugos
Previous slide
Next slide